Año: 2002
Journal Impact Factor (JIF): 1,599
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 12/59 | Q1 | T1 | D2 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 10/92 | Q1 | T1 | D2 |
TOXICOLOGY | SCIE | 32/76 | Q2 | T2 | D5 |
SJR año:
2002
Factor de Impacto:
1,013
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 9/149 | Q1 | T1 | D1 |
Public Health, Environmental and Occupational Health | 30/346 | Q1 | T1 | D1 |
Chemistry (miscellaneous) | 54/350 | Q1 | T1 | D2 |
Health, Toxicology and Mutagenesis | 15/79 | Q1 | T1 | D2 |
Toxicology | 16/101 | Q1 | T1 | D2 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Herce-Pagliai, C. | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Moreno, I. | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | González, G. | Instituto de Farmacologia y Toxicologia (Spain) |
4 | Repetto, M. | Instituto de Farmacologia y Toxicologia (Spain) |
5 | Instituto de Farmacologia y Toxicologia (Spain) |