A fuzzy filter for removing interferences among membership grade functions - an application to pretreatment of data in olive oil authentication

CALVENTE, JJ; APARICIO, R

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1995
Volumen: 312
Número: 3
Páginas: 281 - 294
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1524-09-2022
wos1324-09-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 1997

Journal Impact Factor (JIF): 1.778

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, ANALYTICALSCIE17/61Q2T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,440

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, ANALYTICAL9/93Q1T1D190,86

Año:

2011

CiteScore:

7.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/86Q1T1D1
Environmental Chemistry8/83Q1T1D1
Spectroscopy4/54Q1T1D1
Biochemistry44/354Q1T1D2
General Medicine329/3161Q1T1D2

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

1.247

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry16/82Q1T1D2
Environmental Chemistry13/66Q1T1D2
Biochemistry68/263Q2T1D3
Spectroscopy15/54Q2T1D3
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación
# Autor Afiliación
1CALVENTE, JJUniversidad de Sevilla (Spain)
2APARICIO, RCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)