Dynamic Changes in Volatile Compounds during Fermentation of Cabernet Sauvignon Grapes with and without Skins

Callejón, Raquel M.; Margulies, Benjamin; Hirson, Gregory D.; Ebeler, Susan E. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2012
Volumen: 63
Número: 3
Páginas: 301 - 312
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet103-05-2022
scopus2221-05-2022
wos2321-05-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2012

Journal Impact Factor (JIF): 1.856

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
HORTICULTURESCIE6/32Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE40/124Q2T1D4
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGYSCIE92/160Q3T2D6

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,830

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
BIOTECHNOLOGY & APPLIED MICROBIOLOGY55/162Q2T2D466,36
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY48/157Q2T1D469,75
HORTICULTURE10/35Q2T1D372,86

Año:

2012

CiteScore:

3.500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science32/223Q1T1D2
Horticulture8/62Q1T1D2

SJR año:

2012

Factor de Impacto:

1.278

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/238Q1T1D1
Horticulture3/71Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
American Vineyard Foundation-
California Competitive Grants Program for Research in Viticulture and Enology-
Ministry of Science and Innovation of the Spanish governmentAGL2007-66417-C02-01
USDA CSREES Western Viticulture Consortium-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Callejón, Raquel M.Universidad de Sevilla (Spain)
2Margulies, BenjaminUniversity of California, Davis (United States)
3Hirson, Gregory D.University of California, Davis (United States)
4Ebeler, Susan E. University of California, Davis (United States)