Volatile profile characterisation of Chilean sparkling wines produced by traditional and Charmat methods via sequential stir bar sorptive extraction

Ubeda, C. ; Callejón, R. M.; Troncoso, A. M.; Peña-Neira, A.; Morales, M. L.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 207
Páginas: 261 - 271
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2515-01-2022
wos2315-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2016

Journal Impact Factor (JIF): 4.529

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE7/72Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/130Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/81Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2016

CiteScore:

7.800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry10/102Q1T1D1
Food Science8/260Q1T1D1

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

1.731

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/107Q1T1D1
Food Science9/273Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)217/2799Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
CONICYT11140275; EQM130129
Universidad Autonoma de Chile-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Ubeda, C. Universidad Autónoma de Chile (Chile)
2Callejón, R. M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Troncoso, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)
4Peña-Neira, A.Universidad de Chile (Chile)
5Morales, M. L.Universidad de Sevilla (Spain)