A comparative study on aromatic profiles of strawberry vinegars obtained using different conditions in the production process

Ubeda, Cristina; Callejón, Raquel M.; Troncoso, Ana M.; Moreno-Rojas, Jose M.; Peña, Francisco; Morales, M. Lourdes 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 192
Páginas: 1051 - 1059
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3213-08-2022
wos2913-08-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2016

Journal Impact Factor (JIF): 4.529

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE7/72Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/130Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE10/81Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2016

CiteScore:

7.800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry10/102Q1T1D1
Food Science8/260Q1T1D1

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

1.731

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry8/107Q1T1D1
Food Science9/273Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)217/2799Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Spanish Government - Ministry of Science and InnovationAGL2007-66417-C02-01; AGL2010-22152-C03-01
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Ubeda, CristinaUniversidad de Sevilla; Universidad Autónoma de Chile (Spain)
2Callejón, Raquel M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Troncoso, Ana M.Universidad de Sevilla (Spain)
4Moreno-Rojas, Jose M.Centro Alameda del Obispo (Spain)
5Peña, FranciscoCentro Alameda del Obispo (Spain)
6Morales, M. Lourdes Universidad de Sevilla (Spain)