Defining the typical aroma of Sherry vinegar: Sensory and chemical approach

Callejón, Raquel M.; Morales, M. Lourdes; Silva Ferreira, Antonio C.; Troncoso, Ana M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2008
Volumen: 56
Número: 17
Páginas: 8086 - 8095
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus6115-01-2022
wos5215-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2008

Journal Impact Factor (JIF): 2.562

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE2/35Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/107Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/61Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2008

Factor de Impacto:

1.327

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)24/175Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)44/375Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Regional Government (Junta de Andalucia, Plan Andaluz de Investigacion)-
Spanish GovernmentAGL 204 - 07494 - C02/ALI
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Callejón, Raquel M.Universidad de Sevilla (Spain)
2Morales, M. LourdesUniversidad de Sevilla (Spain)
3Silva Ferreira, Antonio C.Escola Superior de Biotecnologia da Universidade Católica Portuguesa (Portugal)
4Troncoso, Ana M. Universidad de Sevilla (Spain)