Sensory evaluation of sherry vinegar: Traditional compared to accelerated aging with oak chips

Gomez, MLM; Bellido, BB; Tesfaye, W; Fernandez, RMC; Valencia, DV; Fermandez-Pachon, MS; Garcia-Parrilla, MC; Gonzalez, AMT 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2006
Volumen: 71
Número: 3
Páginas: S238 - S242
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet003-01-2022
scopus1315-01-2022
wos815-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2006

Journal Impact Factor (JIF): 1.004

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE42/96Q2T2D5

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,790

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY52/157Q2T1D467,20

Año:

2011

CiteScore:

2.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science45/213Q1T1D3
General Medicine1390/3161Q2T2D5

SJR año:

2006

Factor de Impacto:

0.734

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science34/155Q1T1D3
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# Autor
1Gomez, MLM
2Bellido, BB
3Tesfaye, W
4Fernandez, RMC
5Valencia, DV
6Fermandez-Pachon, MS
7Garcia-Parrilla, MC
8Gonzalez, AMT