Volatile compounds in red wine vinegars obtained by submerged and surface acetification in different woods

Callejón, R. M.; Tesfaye, W.; Torija, M. J.; Mas, A.; Troncoso, A. M.; Morales, M. L. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2009
Volumen: 113
Número: 4
Páginas: 1252 - 1259
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5322-01-2022
wos4422-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2009

Journal Impact Factor (JIF): 3.146

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE6/64Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE6/118Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE15/66Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2011

CiteScore:

6.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

1.789

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/203Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)146/2752Q1T1D1
Analytical Chemistry9/89Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Ministerio de Educacion y Ciencia, SpainAGL2004-07494-C02/ALI
UE, Cooperative Research Project017269
WINEGAR Project-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Callejón, R. M.Universidad de Sevilla (Spain)
2Tesfaye, W.Universidad de Sevilla (Spain)
3Torija, M. J.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
4Mas, A.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
5Troncoso, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)
6Morales, M. L. Universidad de Sevilla (Spain)