HPLC determination of amino acids with AQC derivatization in vinegars along submerged and surface acetifications and its relation to the microbiota

Callejón, R. M.; Tesfaye, W.; Torija, M. J.; Mas, A.; Troncoso, A. M.; Morales, M. L. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2008
Volumen: 227
Número: 1
Páginas: 93 - 102
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4015-01-2022
wos3515-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2008

Journal Impact Factor (JIF): 1.622

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE31/107Q2T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,720

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY62/157Q2T2D460,83

Año:

2011

CiteScore:

3.300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science32/213Q1T1D2
Industrial and Manufacturing Engineering28/269Q1T1D2
General Chemistry75/351Q1T1D3
Biotechnology68/207Q2T1D4
Biochemistry182/354Q3T2D6

SJR año:

2008

Factor de Impacto:

0.850

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Industrial and Manufacturing Engineering30/305Q1T1D1
Food Science30/190Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)79/375Q1T1D3
Biotechnology71/192Q2T2D4
Biochemistry153/318Q2T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación
# Autor Afiliación
1Callejón, R. M.Universidad de Sevilla (Spain)
2Tesfaye, W.Universidad de Sevilla (Spain)
3Torija, M. J.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
4Mas, A.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
5Troncoso, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)
6Morales, M. L. Universidad de Sevilla (Spain)