Changes of volatile compounds in wine vinegars during their elaboration in barrels made from different woods

Callejón, R. M.; Torija, M. J.; Mas, A.; Morales, M. L. ; Troncoso, A. M.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2010
Volumen: 120
Número: 2
Páginas: 561 - 571
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4113-08-2022
wos3513-08-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2010

Journal Impact Factor (JIF): 3.458

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE4/70Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/128Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE13/70Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2011

CiteScore:

6.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science5/213Q1T1D1
Analytical Chemistry11/86Q1T1D2

SJR año:

2010

Factor de Impacto:

1.981

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/94Q1T1D1
Food Science3/224Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)139/2774Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Ministerio de Educacion y Ciencia, SpainAGL2004-07494-C02/ALI
UE017269
WINE-GAR Project-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Callejón, R. M.Universidad de Sevilla (Spain)
2Torija, M. J.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
3Mas, A.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
4Morales, M. L. Universidad de Sevilla (Spain)
5Troncoso, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)