Determination of major volatile compounds during the production of fruit vinegars by static headspace gas chromatography-mass spectrometry method

Ubeda, C.; Callejón, R. M.; Hidalgo, C.; Torija, M. J.; Mas, A.; Troncoso, A. M.; Morales, M. L. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 44
Número: 1
Páginas: 259 - 268
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus6422-01-2022
wos5522-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2011

Journal Impact Factor (JIF): 3.150

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE11/128Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY20/157Q1T1D287,58

Año:

2011

CiteScore:

3.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science28/213Q1T1D2

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

1.521

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science14/232Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Ministry of Science and InnovationAGL2007-66417-C02-01
Spanish Government-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Ubeda, C.Universidad de Sevilla (Spain)
2Callejón, R. M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Hidalgo, C.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
4Torija, M. J.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
5Mas, A.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
6Troncoso, A. M.Universidad de Sevilla (Spain)
7Morales, M. L. Universidad de Sevilla (Spain)