Influence of a shear post-treatment on rheological properties, microstructure and physical stability of emulgels formed by rosemary essential oil and a fumed silica

Santos, J.; Jimenez, M.; Calero, N. ; Alfaro, M. C.; Muñoz, J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 241
Páginas: 136 - 148
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1018-09-2021
wos918-09-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 4.499

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, CHEMICALSCIE28/143Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE16/139Q1T1D2

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

1.338

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/301Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
European Commission (FEDER Programme)-
Spanish Ministerio de Economia y CompetitividadCTQ2015-70700-P
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Santos, J.Universidad de Sevilla (Spain)
2Jimenez, M.Universidad de Sevilla (Spain)
3Calero, N. Universidad de Sevilla (Spain)
4Alfaro, M. C.Universidad de Sevilla (Spain)
5Muñoz, J.Universidad de Sevilla (Spain)