Large amplitude oscillatory shear of xanthan gum solutions. Effect of sodium chloride (NaCl) concentration

Carmona, J. A.; Ramírez, P. ; Calero, N.; Muñoz, J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2014
Volumen: 126
Páginas: 165 - 172
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4828-01-2023
wos4728-01-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2014

Journal Impact Factor (JIF): 2.771

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, CHEMICALSCIE23/135Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE19/123Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,210

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
ENGINEERING, CHEMICAL15/154Q1T1D190,58
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY25/157Q1T1D284,39

Año:

2014

CiteScore:

5.200

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science17/243Q1T1D1

SJR año:

2014

Factor de Impacto:

1.496

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science14/263Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
European Commission (FEDER Programme)-
Spanish Ministerio de Economia y Competitividad (MINECO)CTQ2011-27371
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Carmona, J. A.Universidad de Sevilla (Spain)
2Ramírez, P. Universidad de Sevilla (Spain)
3Calero, N.Universidad de Sevilla (Spain)
4Muñoz, J.Universidad de Sevilla (Spain)