Olive oil and postprandial hyperlipidemia: implications for atherosclerosis and metabolic syndrome

Montserrat-De La Paz, Sergio ; Bermudez, Beatriz; Cardelo, Magdalena P.; Lopez, Sergio; Abia, Rocio; Muriana, Francisco J.G.

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2016
Volumen: 7
Número: 12
Páginas: 4734 - 4744
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2018-09-2021
wos1918-09-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2016

Factor de Impacto (SCIE): 3.247

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE15/130Q1T1D2
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGYSCIE111/290Q2T2D4

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

1.131

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science28/273Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)464/2799Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
"V Own Research Plan" (University of Seville)-
FPI fellowship of MICINNBES-2012-056104
Spanish Ministry of Science and Innovation, MICINNAGL2011-29008
Spanish Research Council (CSIC)/Juan de la Cierva-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Montserrat-De La Paz, Sergio CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Bermudez, BeatrizUniversidad de Sevilla (Spain)
3Cardelo, Magdalena P.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Lopez, SergioCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Abia, RocioCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
6Muriana, Francisco J.G.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)