Olive oil, compared to a saturated dietary fat, has a protective role on atherosclerosis in niacin-treated mice with metabolic syndrome

Montserrat-de la Paz, Sergio ; Naranjo, Maria C.; Lopez, Sergio; Abia, Rocio; Muriana, Francisco J.G.; Bermudez, Beatriz 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 26
Páginas: 557 - 564
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus818-09-2021
wos818-09-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2016

Factor de Impacto (SCIE): 3.144

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE18/130Q1T1D2

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

1.190

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science26/273Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)435/2799Q1T1D2
Nutrition and Dietetics33/124Q2T1D3
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Agencia Código de Proyecto
"V Own Research Plan" (University of Seville)-
MICINNBES-2012-056104
Spanish Ministry of Science and Innovation, MICINNAGL2011-29008
Spanish National Research Council (CSIC)/Juan de la Cierva-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Montserrat-de la Paz, Sergio CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Naranjo, Maria C.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Lopez, SergioCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Abia, RocioCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Muriana, Francisco J.G.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
6Bermudez, Beatriz Universidad de Sevilla (Spain)