Application of thermal treatments to enhance gel strength and stability of highly concentrated crayfish-based emulsions

Romero García, Alberto; Bengoechea Ruiz, Carlos; Cordobés Carmona, Felipe; Guerrero Conejo, Antonio 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2009
Volumen: 23
Número: 8
Páginas: 2346 - 2353
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1521-05-2022
wos1421-05-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2009

Journal Impact Factor (JIF): 3.196

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE4/64Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/118Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2011

CiteScore:

5.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/213Q1T1D1
General Chemical Engineering14/257Q1T1D1
General Chemistry38/351Q1T1D2

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

1.762

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)9/329Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)28/389Q1T1D1
Food Science6/203Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
MEC (FPU grant)-
Spanish MCYTAGL2007-65709
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Romero García, AlbertoUniversidad de Sevilla (Spain)
2Bengoechea Ruiz, CarlosUniversidad de Sevilla (Spain)
3Cordobés Carmona, FelipeUniversidad de Sevilla (Spain)
4Guerrero Conejo, Antonio Universidad de Sevilla (Spain)