Formation and characterization of lactoferrin/pectin electrostatic complexes: Impact of composition, pH and thermal treatment

Bengoechea Ruiz, Carlos ; Jones, Owen G.; Guerrero Conejo, Antonio; McClements, David Julian

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 25
Número: 5
Páginas: 1227 - 1232
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus9921-05-2022
wos9321-05-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2011

Journal Impact Factor (JIF): 3.473

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE5/71Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE8/128Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED1/73Q1T1D199,32
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/157Q1T1D198,41

Año:

2011

CiteScore:

5.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/213Q1T1D1
General Chemical Engineering14/257Q1T1D1
General Chemistry38/351Q1T1D2

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

1.618

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)15/308Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)36/413Q1T1D1
Food Science8/232Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
CREES-
Massachusetts Department of Agricultural Resources-
MICINN of Spain-
NRI-
United States Department of Agriculture-
University of Massachusetts (Hatch)-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Bengoechea Ruiz, Carlos Universidad de Sevilla (Spain)
2Jones, Owen G.University of Massachusetts Amherst (United States)
3Guerrero Conejo, AntonioUniversidad de Sevilla (Spain)
4McClements, David JulianUniversity of Massachusetts Amherst (United States)