White button mushroom ergothioneine aqueous extracts obtained by the application of enzymes and membrane technology

Cremades, Olga; Diaz-Herrero, M. Mar; Carbonero-Aguilar, Pilar; Gutierrez-Gil, Juan Fco; Fontiveros, Enrique; Bautista, Juan 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2015
Volumen: 10
Páginas: 42 - 47
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus602-07-2022
wos602-07-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2016

Journal Impact Factor (JIF): 1.964

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE47/130Q2T2D4

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,930

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY40/157Q2T1D374,84

Año:

2015

CiteScore:

1.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science122/248Q2T2D5
Biochemistry307/386Q4T3D8

SJR año:

2015

Factor de Impacto:

0.425

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science116/267Q2T2D5
Biochemistry295/418Q3T3D8
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Agencia Código de Proyecto
ERDF (FEDER)IPT-2011-1418-060000
Ministry of Economy and Competitiveness of Spain-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cremades, OlgaUniversity School of Osuna (Spain)
2Diaz-Herrero, M. MarUniversidad de Sevilla (Spain)
3Carbonero-Aguilar, PilarUniversidad de Sevilla (Spain)
4Gutierrez-Gil, Juan FcoUniversidad de Sevilla (Spain)
5Fontiveros, EnriqueUniversidad de Sevilla (Spain)
6Bautista, Juan Universidad de Sevilla (Spain)