Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 10,2
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 6/142 | Q1 | T1 | D1 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 2/88 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 1,080
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 33/170 | Q1 | T1 | D2 | 80,88 |
NUTRITION & DIETETICS | 18/109 | Q1 | T1 | D2 | 83,95 |
Año:
2022
CiteScore:
23,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 4/359 | Q1 | T1 | D1 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 1/355 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
1,862
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 10/359 | Q1 | T1 | D1 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 23/353 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 149/2501 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Ministry of Science and Innovation, Government of Spain- NextGenerationEU | TED2021-130521A-I00 |
# | Autor |
---|---|
1 | Rivero-Pino, Fernando |
2 | |
3 | Villanueva-Lazo, Álvaro |
4 | Fernández-Prior, África |
5 | Montserrat-de-la-Paz, Sergio |