Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 8,8
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 5/73 | Q1 | T1 | D1 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 9/142 | Q1 | T1 | D1 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 5/88 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 1,870
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 5/77 | Q1 | T1 | D1 | 94,16 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 5/170 | Q1 | T1 | D1 | 97,35 |
NUTRITION & DIETETICS | 1/109 | Q1 | T1 | D1 | 99,54 |
Año:
2022
CiteScore:
14,900
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Analytical Chemistry | 8/141 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 10/359 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
1,624
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Analytical Chemistry | 9/137 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 13/359 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 193/2501 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
- | PY18-616 |
Council of Economic Transformation, Industry, Knowledge and Universities of the Junta de Andalucia | - |
European Social Fund | - |
Junta de Andalucia, Spain | COD 19982 |
Ministerio de Universidades of Spain under grant Margarita Salas | DOC_00166 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Bermúdez-Oria, Alejandra | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
2 | Fernández-Prior, África | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
3 | Castejón, María Luisa | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
5 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |