Hyperspectral imaging combined with chemometrics analysis for monitoring the textural properties of modified casing sausages with differentiated additions of orange extracts.

Feng, Chao-Hui ; Arai, Hirofumi; Rodríguez-Pulido, Francisco J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2023
Volumen: 12
Número: 5
Número de artículo: 1069
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus003-06-2023
wos004-06-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 5,561

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE35/144Q1T1D3

Año:

2021

CiteScore:

4,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/34Q1T1D1
Health (social science)62/323Q1T1D2
Plant Science115/482Q1T1D3
Food Science113/338Q2T2D4
Microbiology102/156Q3T2D7

SJR año:

2022

Factor de Impacto:

0,771

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science62/359Q1T1D2
Health Professions (miscellaneous)11/60Q1T1D2
Plant Science98/513Q1T1D2
Health (social science)83/337Q2T1D3
Microbiology68/164Q2T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Grants-in-Aid for Regional R&D Proposal-Based Program from Northern Advancement Center for Science & Technology of Hokkaido JapanT-2-4
Japan Society for the Promotion of ScienceGrant-in-Aid for Early Career Scientists (20K15477
Leading Initiative for Excellent Young Researchers (LEADER) from the Government of Japan Ministry of Education, Culture, Sports, Science and Technology (MEXT)2020L0277
Mishima Kaiun Memorial FoundationFY 2022
President's Discretionary Grants, funded by the Kitami Institute of TechnologyFY 2022; FY2021
Sasakawa Scientific Research Grant from The Japan Science Society2022-3005
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Feng, Chao-Hui 
2Arai, Hirofumi
3Rodríguez-Pulido, Francisco J.