Current research on antioxidant, anti-inflammatory and anti-obesity potential of food extracts.

Rivero-Pino, Fernando; Millán-Linares, María C.; Montserrat-de la Paz, Sergio 

Tipo: Editorial
Año de Publicación: 2023
Volumen: 12
Número: 5
Número de artículo: 1013
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus027-05-2023
wos028-05-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 5,561

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE35/144Q1T1D3

Año:

2021

CiteScore:

4,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/34Q1T1D1
Health (social science)62/323Q1T1D2
Plant Science115/482Q1T1D3
Food Science113/338Q2T2D4
Microbiology102/156Q3T2D7

SJR año:

2022

Factor de Impacto:

0,771

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science62/359Q1T1D2
Health Professions (miscellaneous)11/60Q1T1D2
Plant Science98/513Q1T1D2
Health (social science)83/337Q2T1D3
Microbiology68/164Q2T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Andalusian Ministry of Economy, Knowledge, Business, and University, Government of Andalusia, SpainP20_00661; US-1381492
Spanish Ministry of Science and InnovationTED2021-130521A-I00
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS