Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Antimicrobial plant-derived peptides obtained by enzymatic hydrolysis and fermentation as components to improve current food systems

Rivero-Pino, Fernando; León, María J.; Millán-Linares, María C.; Montserrat-de la Paz, Sergio 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2023
Volumen: 135
Páginas: 32 - 42
Acceso abierto: Vía híbrida
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1313-04-2024
wos1313-04-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2022

Journal Impact Factor (JIF): 15,3

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE2/142Q1T1D1

Año: 2022

Journal Citation Indicator (JCI): 2,190

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY2/170Q1T1D199,12

Año:

2022

CiteScore:

25,200

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology6/299Q1T1D1
Food Science2/359Q1T1D1

SJR año:

2022

Factor de Impacto:

2,522

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology18/302Q1T1D1
Food Science5/359Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
-TED2021-130521A-I00
Andalusian Government2021/CTS-1074
Andalusian Plan for Research, Development, and Innovation 2020 from the European Regional Development Fund (ERDF)-
Ministry of Science and Innovation, Government of Spain - NextGenerationEUUS-1381492
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS