Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Performance and kinetic evaluation of the anaerobic digestion of olive pomace derived from a novel manufacturing process based on an olive cold-pressing system: influence of the fruit ripening level

Fernandez-Rodriguez, MJ ; Cubero-Cardoso, J; de la Lama-Calvente, D; Fernandez-Prior, A; Rodriguez-Gutierrez, G; Borja, R

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2022
Acceso abierto: Vía híbrida
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus420-04-2024
wos320-04-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2022

Journal Impact Factor (JIF): 4,

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, CHEMICALSCIE52/142Q2T2D4
ENERGY & FUELSSCIE67/119Q3T2D6

Año: 2022

Journal Citation Indicator (JCI): 0,550

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
ENERGY & FUELS87/155Q3T2D644,19
ENGINEERING, CHEMICAL65/160Q2T2D559,69

Año:

2022

CiteScore:

6,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Renewable Energy, Sustainability and the Environment83/235Q2T2D4

SJR año:

2022

Factor de Impacto:

0,539

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Renewable Energy, Sustainability and the Environment116/222Q3T2D6
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
regional government of Andalucia, Junta de Andalucia, Consejeria de Economia, Conocimiento, Empresas y Universidad, Andalucia, SpainPY18-616
regional government of Andalucia, Junta deAndalucia, Consejeria de Trasformacion Economica, Industria, ConocimientoUPO-380782
Spanish Ministry of Science and InnovationPID2020-114975RB-100/AEI/10.13039/501100011033
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Fernandez-Rodriguez, MJ 
2Cubero-Cardoso, J
3de la Lama-Calvente, D
4Fernandez-Prior, A
5Rodriguez-Gutierrez, G
6Borja, R