Green electromembrane extraction procedure based on biodegradable chitosan films for determination of polyphenolic compounds in food samples: greenness assessment of the sample preparation approach

Román-Hidalgo, Cristina ; López-Pérez, Germán; Villar-Navarro, Mercedes; Martín-Valero, María Jesús

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2023
Volumen: 253
Número de artículo: 124034
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus203-06-2023
wos204-06-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 6,556

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, ANALYTICALSCIE11/87Q1T1D2

Año:

2021

CiteScore:

10,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry14/130Q1T1D2

SJR año:

2022

Factor de Impacto:

0,986

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry18/137Q1T1D2
Spectroscopy11/74Q1T1D2
Biochemistry120/445Q2T1D3
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
-PGC 2018- 096608; MCIN/AEI/10.13039/501100011033/FEDER; 2021.03610. CEECIND/CP1662/CT0002
CENTRO DE INVESTIGACION TECNOLOGICA E INNOVACION (CITIUS)-
Scientific Employment Stimulus-Individual Call-
Spanish Ministry of Science and innovation (MCIN)-
Una manera de hacer Europa-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Román-Hidalgo, Cristina Universidad de Sevilla; Universidade do Porto (Spain)
2López-Pérez, GermánUniversidad de Sevilla (Spain)
3Villar-Navarro, MercedesUniversidad de Sevilla (Spain)
4Martín-Valero, María JesúsUniversidad de Sevilla (Spain)