Evaluation of pH in Sausages Stuffed in a Modified Casing with Orange Extracts by Hyperspectral Imaging Coupled with Response Surface Methodology

Feng, Chao-Hui ; Arai, Hirofumi; Rodríguez-Pulido, Francisco J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2022
Volumen: 11
Número: 18
Número de artículo: 2797
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus022-01-2023
wos021-01-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 5.561

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE35/144Q1T1D3

Año:

2021

CiteScore:

4.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/34Q1T1D1
Health (social science)62/323Q1T1D2
Plant Science115/482Q1T1D3
Food Science113/338Q2T2D4
Microbiology102/156Q3T2D7

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0.726

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)7/52Q1T1D2
Food Science69/338Q1T1D3
Health (social science)73/320Q1T1D3
Plant Science103/499Q1T1D3
Microbiology79/156Q3T2D6
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Agencia Código de Proyecto
Japan Science Society2022-3005
Kitami Institute of Technology-
Mishima Kaiun Memorial FoundationA-241
Northern Advancement Center for Science & Technology of Hokkaido JapanT-2-4
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Feng, Chao-Hui 
2Arai, Hirofumi
3Rodríguez-Pulido, Francisco J.