Influence of Wine pH and Ethanol Content on the Fining Efficacy of Proteins from Winemaking By-Products

Baca-Bocanegra, B; Goncalves, S; Nogales-Bueno, J; Mansinhos, I; Heredia, FJ; Hernandez-Hierro, JM ; Romano, A

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2022
Volumen: 11
Número: 12
Número de artículo: 1688
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus028-01-2023
wos028-01-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 5.561

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE35/144Q1T1D3

Año:

2021

CiteScore:

4.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/34Q1T1D1
Health (social science)62/323Q1T1D2
Plant Science115/482Q1T1D3
Food Science113/338Q2T2D4
Microbiology102/156Q3T2D7

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0.726

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)7/52Q1T1D2
Food Science69/338Q1T1D3
Health (social science)73/320Q1T1D3
Plant Science103/499Q1T1D3
Microbiology79/156Q3T2D6
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Agencia Código de Proyecto
National Funds through FCT-Foundation for Science and TechnologyUIDB/05183/2020
Spanish Ministerio de Economia y CompetitividadAGL2017-84793-C2
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Baca-Bocanegra, B
2Goncalves, S
3Nogales-Bueno, J
4Mansinhos, I
5Heredia, FJ
6Hernandez-Hierro, JM 
7Romano, A