Hempseed (Cannabis sativa) protein hydrolysates: A valuable source of bioactive peptides with pleiotropic health-promoting effects

Santos-Sánchez, Guillermo; Álvarez-López, Ana Isabel; Ponce-España, Eduardo; Carrillo-Vico, Antonio; Bollati, Carlotta; Bartolomei, Martina; Lammi, Carmen ; Cruz-Chamorro, Ivan 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2022
Volumen: 127
Páginas: 303 - 318
Acceso abierto: Vía híbrida
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus221-01-2023
wos021-01-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 16.002

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE2/144Q1T1D1

Año:

2021

CiteScore:

18.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology11/293Q1T1D1
Food Science3/338Q1T1D1

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

2.402

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology16/299Q1T1D1
Food Science3/338Q1T1D1
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Andalusian Government Ministry of Economy, Knowledge, Business, and UniversityDOC_00587/2020
Andalusian Government Ministry of HealthPI-0136-2019
Erasmus+ Mobility Programme-
FPU grant from the Spanish Ministerio de Educacion, Cultura y DeporteFPU16/02339
VI Program of Inner Initiative for Research and Transfer of the University of SevilleVIPPIT-2020-II.4
VI Program of Inner Initiative for Research and Transfer of University of Seville-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Santos-Sánchez, Guillermo
2Álvarez-López, Ana Isabel
3Ponce-España, Eduardo
4Carrillo-Vico, Antonio
5Bollati, Carlotta
6Bartolomei, Martina
7Lammi, Carmen 
8Cruz-Chamorro, Ivan