Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 16.002
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 2/144 | Q1 | T1 | D1 |
Año:
2021
CiteScore:
18.100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 11/293 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 3/338 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
2.402
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Biotechnology | 16/299 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 3/338 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusian Government Ministry of Economy, Knowledge, Business, and University | DOC_00587/2020 |
Andalusian Government Ministry of Health | PI-0136-2019 |
Erasmus+ Mobility Programme | - |
FPU grant from the Spanish Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte | FPU16/02339 |
VI Program of Inner Initiative for Research and Transfer of the University of Seville | VIPPIT-2020-II.4 |
VI Program of Inner Initiative for Research and Transfer of University of Seville | - |
# | Autor |
---|---|
1 | Santos-Sánchez, Guillermo |
2 | Álvarez-López, Ana Isabel |
3 | Ponce-España, Eduardo |
4 | Carrillo-Vico, Antonio |
5 | Bollati, Carlotta |
6 | Bartolomei, Martina |
7 | |
8 |