Processing of crawfish (Procambarus clarkii) for the preparation of carotenoproteins and chitin

Cremades, O.; Ponce, E.; Corpas, R.; Gutiérrez, J. F.; Jover, M.; Alvarez-Ossorio, M. C.; Parrado, J.; Bautista, J. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2001
Volumen: 49
Número: 11
Páginas: 5468 - 5472
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2927-11-2021
wos2627-11-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2001

Factor de Impacto (SCIE): 1.576

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE1/28Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE9/94Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE9/58Q1T1D2

Año:

2011

CiteScore:

4.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2001

Factor de Impacto:

1.044

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)14/139Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)55/339Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Cremades, O.Universidad de Sevilla (Spain)
2Ponce, E.Universidad Nacional Autónoma de México (Mexico)
3Corpas, R.Universidad de Sevilla (Spain)
4Gutiérrez, J. F.Universidad de Sevilla (Spain)
5Jover, M.Universidad de Sevilla (Spain)
6Alvarez-Ossorio, M. C.Universidad de Sevilla (Spain)
7Parrado, J.Universidad de Sevilla (Spain)
8Bautista, J. Universidad de Sevilla (Spain)