Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 5,561
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 35/144 | Q1 | T1 | D3 |
Año:
2021
CiteScore:
4,100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Health Professions (miscellaneous) | 2/34 | Q1 | T1 | D1 |
Health (social science) | 62/323 | Q1 | T1 | D2 |
Plant Science | 115/482 | Q1 | T1 | D3 |
Food Science | 113/338 | Q2 | T2 | D4 |
Microbiology | 102/156 | Q3 | T2 | D7 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
0,726
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Health Professions (miscellaneous) | 7/52 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 69/338 | Q1 | T1 | D3 |
Health (social science) | 73/320 | Q1 | T1 | D3 |
Plant Science | 103/499 | Q1 | T1 | D3 |
Microbiology | 79/156 | Q3 | T2 | D6 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
- | PID2019-108722RB-C32; MCIN/AEI/10.13039/501 100011033 |
Junta de Andalucia | P18-RT-3098 |
Ministry of Science, In-novation and Universities | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Gallardo-Fernández, Marta | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
3 | Hornedo-Ortega, Ruth | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Troncoso, Ana M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | García-Parrilla, M. Carmen | Universidad de Sevilla (Spain) |