Bioavailability of the ferulic acid-derived phenolic compounds of a rice bran enzymatic extract and their activity against superoxide production

Perez-Ternero, Cristina ; Macià, Alba; De Sotomayor, Maria Alvarez; Parrado, Juan; Motilva, Maria Jose; Herrera, Maria Dolores

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 8
Número: 6
Páginas: 2165 - 2174
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1727-11-2021
wos1627-11-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2017

Factor de Impacto (SCIE): 3.289

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE20/133Q1T1D2
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGYSCIE116/293Q2T2D4

Año:

2017

CiteScore:

5.600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science22/269Q1T1D1

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1.209

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science28/277Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)425/2765Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
FPU fellowship from the Spanish GovernmentAP-2012-02607
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Perez-Ternero, Cristina Universidad de Sevilla (Spain)
2Macià, AlbaUniversitat de Lleida (Spain)
3De Sotomayor, Maria AlvarezUniversidad de Sevilla (Spain)
4Parrado, JuanUniversidad de Sevilla (Spain)
5Motilva, Maria JoseUniversitat de Lleida (Spain)
6Herrera, Maria DoloresUniversidad de Sevilla (Spain)