Trust and food quality in the valorisation of geographical indication initiatives

Fernández-Zarza, M. ; Amaya-Corchuelo, S.; Belletti, G.; Aguilar-Criado, E.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 13
Número: 6
Número de artículo: 3168
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus825-03-2023
wos725-03-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 3,889

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENVIRONMENTAL SCIENCESSCIE133/279Q2T2D5
GREEN & SUSTAINABLE SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE35/47Q3T3D8
ENVIRONMENTAL STUDIESSSCI57/128Q2T2D5
GREEN & SUSTAINABLE SCIENCE & TECHNOLOGYSSCI7/9Q4T3D8

Año:

2021

CiteScore:

5,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Computer Science (miscellaneous)15/90Q1T1D2
Environmental Science (miscellaneous)20/133Q1T1D2
Geography, Planning and Development99/747Q1T1D2
Building and Construction50/211Q1T1D3
Management, Monitoring, Policy and Law92/376Q1T1D3
Computer Networks and Communications105/359Q2T1D3
Energy Engineering and Power Technology72/235Q2T1D4
Hardware and Architecture56/167Q2T2D4
Renewable Energy, Sustainability and the Environment89/215Q2T2D5

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0,664

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Geography, Planning and Development166/755Q1T1D3
Environmental Science (miscellaneous)101/345Q2T1D3
Energy Engineering and Power Technology78/227Q2T2D4
Management, Monitoring, Policy and Law127/366Q2T2D4
Renewable Energy, Sustainability and the Environment84/202Q2T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministry of Economy and CompetitivenessCSO2013-42468-P
University of La Salle Bajio, Mexico-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Fernández-Zarza, M. 
2Amaya-Corchuelo, S.
3Belletti, G.
4Aguilar-Criado, E.