Influence of xanthan gum and locust bean gum upon flow and thixotropic behaviour of food emulsions containing modified starch

Dolz, M. ; Hernández, M. J.; Delegido, J.; Alfaro, M. C.; Muñoz, J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2007
Volumen: 81
Número: 1
Páginas: 179 - 186
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus6818-09-2021
wos6218-09-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2007

Factor de Impacto (SCIE): 1.848

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, CHEMICALSCIE15/114Q1T1D2
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE23/103Q1T1D3

SJR año:

2007

Factor de Impacto:

1.058

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science14/169Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Dolz, M. University of Valencia (Spain)
2Hernández, M. J.University of Valencia (Spain)
3Delegido, J.University of Valencia (Spain)
4Alfaro, M. C.Universidad de Sevilla (Spain)
5Muñoz, J.Universidad de Sevilla (Spain)