Study of the Effect of Sample Preparation and Cooking on the Selenium Speciation of Selenized Potatoes by HPLC with ICP-MS and Electrospray Ionization MS/MS

Infante, HG ; Borrego, AA; Peachey, E; Hearn, R; O'Connor, G; Barrera, TG; Ariza, JLG

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2009
Volumen: 57
Número: 1
Páginas: 38 - 45
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1725-06-2022
wos1425-06-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2009

Journal Impact Factor (JIF): 2.469

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE2/45Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/118Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE10/64Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2009

Factor de Impacto:

1.330

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)21/195Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)41/389Q1T1D2
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación
# Autor
1Infante, HG 
2Borrego, AA
3Peachey, E
4Hearn, R
5O'Connor, G
6Barrera, TG
7Ariza, JLG