Regulation of olive fatty acid desaturation by environmental stresses and culture conditions

Moretti, S. ; Hernández, M. L.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 4
Número: 3
Páginas: 687 - 712
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus128-01-2023
wos128-01-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año:

2021

CiteScore:

4.700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agronomy and Crop Science73/370Q1T1D2
Horticulture10/94Q1T1D2
Plant Science98/482Q1T1D3
Food Science93/338Q2T1D3

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0.889

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Horticulture6/94Q1T1D1
Agronomy and Crop Science46/371Q1T1D2
Food Science48/338Q1T1D2
Plant Science81/499Q1T1D2
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# Autor
1Moretti, S. 
2Hernández, M. L.