Characterisation of tequila according to their major volatile composition using multilayer perceptron neural networks

Ceballos-Magaña, Silvia G.; De Pablos, Fernando ; Jurado, José Marcos; Martín, María Jesús; Alcázar, Ángela; Muñiz-Valencia, Roberto; Gonzalo-Lumbreras, Raquel; Izquierdo-Hornillos, Roberto

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2013
Volumen: 136
Número: 3-4
Páginas: 1309 - 1315
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1922-01-2022
wos1522-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2013

Journal Impact Factor (JIF): 3.259

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/123Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE9/71Q1T1D2
NUTRITION & DIETETICSSCIE22/79Q2T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2013

CiteScore:

6.300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science9/238Q1T1D1
Analytical Chemistry13/94Q1T1D2

SJR año:

2013

Factor de Impacto:

1.554

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science13/251Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)275/2852Q1T1D1
Analytical Chemistry11/102Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Consejo Nacional de Ciencia y Tecnologia (CONACyT) from the Government of Mexico-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Ceballos-Magaña, Silvia G.Universidad de Colima (Mexico)
2De Pablos, Fernando Universidad de Sevilla (Spain)
3Jurado, José MarcosUniversidad de Sevilla (Spain)
4Martín, María JesúsUniversidad de Sevilla (Spain)
5Alcázar, ÁngelaUniversidad de Sevilla (Spain)
6Muñiz-Valencia, RobertoUniversidad de Colima (Mexico)
7Gonzalo-Lumbreras, RaquelUniversidad Complutense de Madrid (Spain)
8Izquierdo-Hornillos, RobertoUniversidad Complutense de Madrid (Spain)