Differentiation of blonde beers according to chemical quality indicators by means of pattern recognition techniques

Alcázar, Ángela; Jurado, J. M. ; Palacios-Morillo, Ana; de Pablos, Fernando; Martín, María J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2012
Volumen: 5
Número: 4
Páginas: 795 - 799
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus903-06-2023
wos903-06-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2012

Journal Impact Factor (JIF): 1,969

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE38/124Q2T1D4

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,930

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY40/157Q2T1D374,84

Año:

2012

CiteScore:

2,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Safety Research7/51Q1T1D2
Safety, Risk, Reliability and Quality31/114Q2T1D3
Food Science73/223Q2T1D4
Analytical Chemistry53/89Q3T2D6
Applied Microbiology and Biotechnology48/93Q3T2D6

SJR año:

2012

Factor de Impacto:

0,739

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Safety Research7/52Q1T1D2
Food Science52/238Q1T1D3
Safety, Risk, Reliability and Quality29/124Q1T1D3
Applied Microbiology and Biotechnology31/98Q2T1D4
Analytical Chemistry38/101Q2T2D4
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación
# Autor Afiliación
1Alcázar, ÁngelaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Jurado, J. M. Universidad de Sevilla (Spain)
3Palacios-Morillo, AnaUniversidad de Sevilla (Spain)
4de Pablos, FernandoUniversidad de Sevilla (Spain)
5Martín, María J.Universidad de Sevilla (Spain)