Value or image? The effects of restaurant-supplier co-creation on consumers' behavioral intentions

Venessa Chan Lyu; José Luis Roldán; Wynne Chin; Vincent Liu; Congdong Li 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus023-10-2021
wos023-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2020

Factor de Impacto (SCIE): 2.518

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURAL ECONOMICS & POLICYSCIE10/21Q2T2D5
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE81/144Q3T2D6

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.510

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Business, Management and Accounting (miscellaneous)97/322Q2T1D4
Food Science130/308Q2T2D5
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Agencia Código de Proyecto
FRG funds at Macau University of Science and Technology-
Science and Technology Development Fund, Macau-
Specialized Subsidy Scheme for Chinese and Portuguese Bilingual Talent Training and Cooperation of Education and Research for Macao Higher Education Institutions-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Venessa Chan Lyu
2José Luis Roldán
3Wynne Chin
4Vincent Liu
5Congdong Li