Value or image? The effects of restaurant-supplier co-creation on consumers' behavioral intentions

Venessa Chan Lyu; José Luis Roldán; Wynne Chin; Vincent Liu; Congdong Li 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2022
Volumen: 124
Número: 3
Páginas: 795 - 810
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus501-10-2022
wos501-10-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 3.224

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE71/143Q2T2D5
AGRICULTURAL ECONOMICS & POLICYSCIE11/21Q3T2D6

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 0,940

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURAL ECONOMICS & POLICY13/35Q2T2D464,29
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY46/164Q2T1D372,26

Año:

2021

CiteScore:

4.300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Business, Management and Accounting (miscellaneous)23/144Q1T1D2
Food Science103/338Q2T1D4

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0.609

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Business, Management and Accounting (miscellaneous)97/350Q2T1D3
Food Science94/338Q2T1D3
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Agencia Código de Proyecto
FRG funds at Macau University of Science and Technology-
Science and Technology Development Fund, Macau-
Specialized Subsidy Scheme for Chinese and Portuguese Bilingual Talent Training and Cooperation of Education and Research for Macao Higher Education Institutions-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Venessa Chan Lyu
2José Luis Roldán
3Wynne Chin
4Vincent Liu
5Congdong Li