Extra-virgin olive oil phenols hydroxytyrosol and hydroxytyrosol acetate, down-regulate the production of mediators involved in joint erosion in human synovial cells

Rosillo, María Ángeles; Sánchez-Hidalgo, Marina; Castejón, María Luisa; Montoya, Tatiana; González-Benjumea, Alejandro; Fernández-Bolaños, José G.; Alarcón-de-la-Lastra, Catalina 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 36
Páginas: 27 - 33
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1016-10-2021
wos1016-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2017

Factor de Impacto (SCIE): 3.470

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE16/133Q1T1D2

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1.245

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science24/277Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)406/2765Q1T1D2
Nutrition and Dietetics34/122Q2T1D3
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Agencia Código de Proyecto
Direccion General de Investigation Cientifica y Tecnica of SpainCTQ2016-78703-P
European Regional Development Fund (FEDER)-
Junta de AndaluciaP-10AGR-6609; FQM134
Spanish MECD-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Rosillo, María ÁngelesUniversidad de Sevilla (Spain)
2Sánchez-Hidalgo, MarinaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Castejón, María LuisaUniversidad de Sevilla (Spain)
4Montoya, TatianaUniversidad de Sevilla (Spain)
5González-Benjumea, AlejandroUniversidad de Sevilla (Spain)
6Fernández-Bolaños, José G.Universidad de Sevilla (Spain)
7Alarcón-de-la-Lastra, Catalina Universidad de Sevilla (Spain)