Unsaponifiable fraction from extra virgin olive oil inhibits the inflammatory response in LPS-activated murine macrophages

Cardeno, Ana; Sanchez-Hidalgo, Marina; Aparicio-Soto, Marina; Alarcón-De-La-Lastra, Catalina 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2014
Volumen: 147
Número: 147
Páginas: 117 - 123
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2116-10-2021
wos2016-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2014

Factor de Impacto (SCIE): 3.391

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE8/123Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE8/72Q1T1D2
NUTRITION & DIETETICSSCIE19/77Q1T1D3

SJR año:

2014

Factor de Impacto:

1.557

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/102Q1T1D1
Food Science11/263Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)270/2836Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Junta de Andalucia-
Postgraduate National Program of FPU fellowship-
Spanish Ministerio de Ciencia e InnovacionAGL 2008-02475; AGL 2011-26949
Spanish Ministerio de Educacitin-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Cardeno, AnaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Sanchez-Hidalgo, MarinaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Aparicio-Soto, MarinaUniversidad de Sevilla (Spain)
4Alarcón-De-La-Lastra, Catalina Universidad de Sevilla (Spain)