The phenolic fraction of extra virgin olive oil modulates the activation and the inflammatory response of T cells from patients with systemic lupus erythematosus and healthy donors

Aparicio-Soto, Marina; Sánchéz-Hidalgo, Marina; Cárdeno, Ana; Lucena, Jose Manuel; Gonzáléz-Escribano, Francisca; Castillo, Maria Jesus; Alarcón-de-la-Lastra, Catalina 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 61
Número: 8
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1016-10-2021
wos1016-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2017

Factor de Impacto (SCIE): 5.151

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/133Q1T1D1

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1.666

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science10/277Q1T1D1
Biotechnology32/266Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Junta de AndaluciaP-10AGR-6609
Ministerio de Economia y Competitividad, SpainAGL 2011-26949
Postgraduate National Program of FPU fellowship-
Spanish Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Aparicio-Soto, MarinaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Sánchéz-Hidalgo, MarinaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Cárdeno, AnaUniversidad de Sevilla (Spain)
4Lucena, Jose ManuelHospital Universitario Virgen del Rocío (Spain)
5Gonzáléz-Escribano, FranciscaHospital Universitario Virgen del Rocío (Spain)
6Castillo, Maria JesusHospital Universitario Virgen del Rocío (Spain)
7Alarcón-de-la-Lastra, Catalina Universidad de Sevilla (Spain)