Extra virgin olive oil: a key functional food for prevention of immune-inflammatory diseases

Aparicio-Soto, Marina; Sánchez-Hidalgo, Marina; Rosillo, M. Ángeles; Castejón, M. Luisa; Alarcón-De-La-Lastra, Catalina 

Tipo: Revisión
Año de Publicación: 2016
Volumen: 7
Número: 11
Páginas: 4492 - 4505
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3916-10-2021
wos3916-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2016

Factor de Impacto (SCIE): 3.247

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE15/130Q1T1D2
BIOCHEMISTRY & MOLECULAR BIOLOGYSCIE111/290Q2T2D4

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

1.131

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science28/273Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)464/2799Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Junta de Andalucia, SpainP-10AGR-6609
Ministerio de Economia y Competitividad, SpainAGL 2011-26949
Postgraduate National Program of FPU fellowshipFPU2012/03430
Spanish Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Aparicio-Soto, MarinaUniversidad de Sevilla (Spain)
2Sánchez-Hidalgo, MarinaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Rosillo, M. ÁngelesUniversidad de Sevilla (Spain)
4Castejón, M. LuisaUniversidad de Sevilla (Spain)
5Alarcón-De-La-Lastra, Catalina Universidad de Sevilla (Spain)