Preventive effects of dietary hydroxytyrosol acetate, an extra virgin olive oil polyphenol in murine collagen-induced arthritis

Rosillo, María Angeles; Sánchez-Hidalgo, Marina; González-Benjumea, Alejandro; Fernández-Bolaños, José G.; Lubberts, Erik; Alarcón-de-la-Lastra, Catalina 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2015
Volumen: 59
Número: 12
Páginas: 2537 - 2546
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5628-01-2023
wos5228-01-2023
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2015

Journal Impact Factor (JIF): 4.551

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/125Q1T1D1

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY6/157Q1T1D196,50

Año:

2015

CiteScore:

7.900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Biotechnology19/234Q1T1D1
Food Science5/248Q1T1D1

SJR año:

2015

Factor de Impacto:

1.702

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science11/267Q1T1D1
Biotechnology28/265Q1T1D2
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Agencia Código de Proyecto
Junta de AndaluciaP-10AGR-6609
Ministerio de Economia y Competitividad, ISCIII, FEDERAGL 2011-26949
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Rosillo, María AngelesUniversidad de Sevilla (Spain)
2Sánchez-Hidalgo, MarinaUniversidad de Sevilla (Spain)
3González-Benjumea, AlejandroUniversidad de Sevilla (Spain)
4Fernández-Bolaños, José G.Universidad de Sevilla (Spain)
5Lubberts, ErikErasmus MC (Netherlands)
6Alarcón-de-la-Lastra, Catalina Universidad de Sevilla (Spain)