Effect of different closure types and storage temperatures on the color and sensory characteristics development of Argentinian Torrontes Riojano white wines aged in bottles

Castellanos, E. Romina; Jofre, Viviana P.; Fanzone, Martín L.; Assof, Mariela V.; Catania, Aníbal A.; Díaz-Sambueza, A. Mariela; Heredia, Francisco J.; Mercado, Laura A.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 130
Número de artículo: 108343
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus016-10-2021
wos016-10-2021
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año (SCIE): 2019

Factor de Impacto (SCIE): 4.258

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE19/139Q1T1D2

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.371

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science21/308Q1T1D1
Biotechnology43/287Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Castellanos, E. RominaConsejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas; Instituto Nacional de Tecnologia Agropecuaria Buenos Aires (Argentina)
2Jofre, Viviana P.Instituto Nacional de Tecnologia Agropecuaria Buenos Aires; Universidad Juan Agustin Maza (Argentina)
3Fanzone, Martín L.Instituto Nacional de Tecnologia Agropecuaria Buenos Aires; Universidad Juan Agustin Maza (Argentina)
4Assof, Mariela V.Instituto Nacional de Tecnologia Agropecuaria Buenos Aires; Universidad Juan Agustin Maza (Argentina)
5Catania, Aníbal A.Instituto Nacional de Tecnologia Agropecuaria Buenos Aires (Argentina)
6Díaz-Sambueza, A. MarielaInstituto Nacional de Tecnologia Agropecuaria Buenos Aires (Argentina)
7Heredia, Francisco J.Universidad de Sevilla (Spain)
8Mercado, Laura A.Instituto Nacional de Tecnologia Agropecuaria Buenos Aires (Argentina)