Influence of fatty acid composition on chemical changes in blends of sunflower oils during thermoxidation and frying

Marmesat, S ; Morales, A; Velasco, J; Dobarganes, MC

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2012
Volumen: 135
Número: 4
Páginas: 2333 - 2339
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus5715-01-2022
wos4815-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2012

Journal Impact Factor (JIF): 3.334

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE10/124Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE9/71Q1T1D2
NUTRITION & DIETETICSSCIE16/76Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,860

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED2/73Q1T1D197,95
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY4/157Q1T1D197,77
NUTRITION & DIETETICS4/101Q1T1D196,53

Año:

2012

CiteScore:

6.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science7/223Q1T1D1
Analytical Chemistry12/89Q1T1D2

SJR año:

2012

Factor de Impacto:

1.762

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry10/101Q1T1D1
Food Science6/238Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)207/2833Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Junta de AndaluciaP09-AGR-4622
Spanish Ministry of Science and Innovation (MICINN)AGL2010-18307
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Marmesat, S 
2Morales, A
3Velasco, J
4Dobarganes, MC