Active ingredients from foods: biochemical and processing aspects.

Montserrat-de la Paz, Sergio 

Tipo: Editorial
Año de Publicación: 2021
Volumen: 10
Número: 6
Número de artículo: 1240
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus013-08-2022
wos013-08-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 5.561

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE35/143Q1T1D3

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 1,080

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY37/164Q1T1D377,74

Año:

2021

CiteScore:

4.100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/34Q1T1D1
Health (social science)62/323Q1T1D2
Plant Science115/482Q1T1D3
Food Science113/338Q2T2D4
Microbiology102/156Q3T2D7

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

0.726

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)7/52Q1T1D2
Food Science69/338Q1T1D3
Health (social science)73/320Q1T1D3
Plant Science103/499Q1T1D3
Microbiology79/156Q3T2D6
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Agencia Código de Proyecto
Andalusian Ministry of Economy, Knowledge, Business, and University, Government of Andalusia, SpainUS-1263458
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS