Combined effects of sulfur dioxide, glutathione and light exposure on the conservation of bottled Sauvignon blanc

Díaz, Irina; Castro, Ricardo I.; Úbeda, Cristina; Loyola, Rodrigo; Laurie, V. Felipe

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 356
Número de artículo: 129689
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus422-01-2022
wos422-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 7.514

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE7/74Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE7/143Q1T1D1
NUTRITION & DIETETICSSCIE6/88Q1T1D1

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 1,880

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED3/77Q1T1D196,75
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY3/163Q1T1D198,47
NUTRITION & DIETETICS1/106Q1T1D199,53

Año:

2020

CiteScore:

11.900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry6/122Q1T1D1
Food Science8/310Q1T1D1

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1.772

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry9/121Q1T1D1
Food Science10/308Q1T1D1
Medicine (miscellaneous)189/2397Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Díaz, IrinaInstituto de Investigaciones Agropecuarias (Chile)
2Castro, Ricardo I.Universidad Autónoma de Chile (Chile)
3Úbeda, CristinaUniversidad de Sevilla; Universidad Autónoma de Chile (Spain)
4Loyola, RodrigoUniversidad de Talca (Chile)
5Laurie, V. FelipeUniversidad de Talca (Chile)