Effects of algae meal supplementation in feedlot lambs with competent reticular groove reflex on growth performance, carcass traits and meat characteristics

Núñez-Sánchez, N.; Avilés Ramírez, C.; Peña Blanco, F.; Gómez-Cortés, P.; de la Fuente, M. Á.; Vioque Amor, M.; Horcada Ibáñez, A.; Martínez Marín, A. L. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 10
Número: 4
Número de artículo: 857
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus222-01-2022
wos222-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 4.350

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE37/143Q2T1D3

Año:

2020

CiteScore:

3.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/23Q1T1D1
Health (social science)84/293Q2T1D3
Plant Science141/445Q2T1D4
Food Science125/310Q2T2D5
Microbiology100/150Q3T2D7

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.774

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science73/308Q1T1D3
Health (social science)69/285Q1T1D3
Health Professions (miscellaneous)9/35Q1T1D3
Plant Science109/459Q1T1D3
Microbiology87/150Q3T2D6
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministry of Science and InnovationAGL2016-75159-C2-2-R
Spanish National Research Council20217AT002
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Núñez-Sánchez, N.
2Avilés Ramírez, C.
3Peña Blanco, F.
4Gómez-Cortés, P.
5de la Fuente, M. Á.
6Vioque Amor, M.
7Horcada Ibáñez, A.
8Martínez Marín, A. L.