Chemical, physical, and sensory effects of the use of bentonite at different stages of the production of traditional sparkling wines

Úbeda, Cristina; Lambert-Royo, María Ignacia; Cortiella, Mariona Gil I.; Barrio-Galán, Rubén del; Peña-Neira, Álvaro

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 10
Número: 2
Número de artículo: 390
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus215-01-2022
wos115-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 4.350

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE37/143Q2T1D3

Año:

2020

CiteScore:

3.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/23Q1T1D1
Health (social science)84/293Q2T1D3
Plant Science141/445Q2T1D4
Food Science125/310Q2T2D5
Microbiology100/150Q3T2D7

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.774

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science73/308Q1T1D3
Health (social science)69/285Q1T1D3
Health Professions (miscellaneous)9/35Q1T1D3
Plant Science109/459Q1T1D3
Microbiology87/150Q3T2D6
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# Autor Afiliación
1Úbeda, CristinaUniversidad de Sevilla; Universidad Autónoma de Chile (Spain)
2Lambert-Royo, María IgnaciaUniversidad de Chile (Chile)
3Cortiella, Mariona Gil I.Universidad Autónoma de Chile (Chile)
4Barrio-Galán, Rubén delUniversidad de Chile (Chile)
5Peña-Neira, ÁlvaroUniversidad de Chile (Chile)