Polyphenolic characterization of merlot, tannat and syrah skin extracts at different degrees of maturity and anti-inflammatory potential in RAW 264.7 cells

Benbouguerra, Nawel; Valls-Fonayet, Josep; Krisa, Stephanie; Garcia, François; Saucier, Cédric; Richard, Tristan; Hornedo-Ortega, Ruth

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 10
Número: 3
Número de artículo: 541
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus222-01-2022
wos122-01-2022
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 4.350

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE37/143Q2T1D3

Año:

2020

CiteScore:

3.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Health Professions (miscellaneous)2/23Q1T1D1
Health (social science)84/293Q2T1D3
Plant Science141/445Q2T1D4
Food Science125/310Q2T2D5
Microbiology100/150Q3T2D7

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

0.774

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science73/308Q1T1D3
Health (social science)69/285Q1T1D3
Health Professions (miscellaneous)9/35Q1T1D3
Plant Science109/459Q1T1D3
Microbiology87/150Q3T2D6
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# Autor Afiliación
1Benbouguerra, NawelUniversité de Montpellier (France)
2Valls-Fonayet, JosepUniversité de Bordeaux (France)
3Krisa, StephanieUniversité de Bordeaux (France)
4Garcia, FrançoisUniversité de Montpellier (France)
5Saucier, CédricUniversité de Montpellier (France)
6Richard, TristanUniversité de Bordeaux (France)
7Hornedo-Ortega, RuthUniversité de Bordeaux (France)